Декларация за поверителност

Our website address is: https://gerganov.eu.

Съгласно разпоредбите на Комисия за защита на личните данни
този сайт гарантира защита на личните Ви данни! Ние отговаряме за Вашата поверителност.

Какви лични данни събираме и защо ги събираме?

Коментарите Ви

Когато посетителите оставят коментари в сайта, ние събираме данните, показани в формуляра за коментари, както и IP адреса на потребителя и низът на потребителския агент на браузъра, за да помогне за откриването на спам.

Анонимният низ, създаден от вашия имейл адрес (наричан още хеш), може да бъде предоставен на услугата Gravatar, за да се види дали го използвате. Декларацията за поверителност на услугата Gravatar е достъпна тук: https://automattic.com/privacy/. След като сте одобрили вашия коментар, снимката на потребителския ви профил е видима за обществеността в контекста на вашия коментар.

Media

Ако качвате изображения на уебсайта, трябва да избягвате да качвате изображения с включени данни за местоположението (EXIF GPS). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извлекат всички данни за местоположението от изображения на уебсайта.

Contact forms

бисквитки

Ако оставите коментар на нашия сайт, можете да изберете да запазите вашето име, имейл адрес и уебсайт в бисквитките. Те са за ваше удобство, така че да не се налага отново да попълвате данните си, когато оставите друг коментар. Тези „бисквитки“ ще продължат една година.

Ако имате акаунт и влезете в този сайт, ще определим временна „бисквитка“, за да определим дали браузърът ви приема „бисквитки“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и се отхвърля, когато затворите браузъра си.

Когато влезете в системата, ще създадем и няколко бисквитки, за да запазим информацията за вход и избора на дисплея. Бисквитките за влизане продължават два дни, а бисквитките с опции на екрана продължават една година. Ако изберете „Запомни ме“, данните ви за вход ще продължат две седмици. Ако излезете от профила си, бисквитките за влизане ще бъдат премахнати.

Ако редактирате или публикувате статия, в браузъра ви ще бъде запазена допълнителна „бисквитка“. Тази „бисквитка“ не съдържа лични данни и просто обозначава идентификатора на публикацията на статията, която току-що редактирахте. Изтича след 1 ден.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Статиите в този сайт могат да включват вградено съдържание (например видеоклипове, изображения, статии и т.н.). Вграденото съдържание от други уебсайтове се държи по същия начин, както ако посетителят е посетил другия уебсайт.

Тези уебсайтове могат да събират данни за вас, да използват „бисквитки“, да вграждат допълнително проследяване от трети страни и да следят взаимодействието ви с това вградено съдържание, включително проследяване на взаимодействието ви с вграденото съдържание, ако имате профил и сте влезли в него.

анализ

С кого споделяме данните ви

Колко дълго запазваме вашите данни

Ако оставите коментар, коментарът и неговите метаданни се запазват за неопределено време. Това е така, за да можем да разпознаваме и одобряваме всички последващи коментари автоматично, вместо да ги държим в опашка за модериране.

За потребители, които се регистрират на нашия уебсайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (освен ако не могат да променят потребителското си име). Администраторите на уебсайтове могат също да виждат и редактират тази информация.

Какви права имате върху данните си

Ако имате профил в този сайт или сте оставили коментари, можете да поискате да получите изнесен файл с личните данни, които държим за вас, включително всички данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да изтрием всички лични данни, които държим за вас. Това не включва никакви данни, които сме длъжни да пазим за административни, правни или защитни цели.

Къде изпращаме вашите данни

Коментарите на посетителите могат да бъдат проверявани чрез услуга за автоматично откриване на спам.

Вашата информация за контакт

Допълнителна информация

Как защитаваме данните ви

Какви процедури за нарушаване на данните имаме

От какви трети страни получаваме данни

Какво автоматизирано вземане на решения и / или профилиране правим с потребителски данни

Изисквания за оповестяване на нормативни актове в промишлеността

Можете да заявите изтриване на Ваши лични данни чрез страницата Контакт

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *