Подарък за св. Валентин

Подарък за свети Валентин /инфо за празника/ може да бъде изключително оригинален, личен и немного скъп.

Как става това?

1. Избора на подарък не оставяйте за последния ден, последния час и последната минута.

2. Ако имате нужда от моята помощ съм насреща с идеи относно създаване на индивидуален облик и уникалност на изделието Ви. Надпис, послание, допълнителни щрихи към изделие, което предлагам може да го превърне в лично послание към човекът, на когото го поднасяте.

3. Време за изработка. Всяко изделие добива уникалност ако има достатъчно време за комуникация между изисквания на клиента и възможностите, които аз мога да Ви предложа съобразявайки се с тях.
Средно време за 1 изделие – 1-3 дни.

Ако Вие имате друга идея или предложение за Ваш уникален подарък, който да Ви изработя моля пишете ми чрез контакт или вижте наличните изделия в магазин

„Сърце“


предлагам го като ключодържател, но може и като медальон с кожена връзка

„Разделител за книга“ 

обикновен и може би безличен подарък ако не е с индивидуално послание- надпис или картинка, ръчно пирографирана от мен. За да бъде изпълнен и наистина по Ваш избор предвидете време преди празника за да обсъдим възможностите за това!

„Сърце“ на поставка

С подобен подарък изненадах жена ми преди години точно за свети Валентин. Оригинално и лично. Ако желаете малък надпис, дата може, но сърцето ще е по-голямо от шперплат или липа/идеални са за пирографски надпис или рисунка върху тях

Медальони

медальоните са с разновидности. Пирографирана или резбована келтска плетка.

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>

Leave a Reply