Условия за поръчка

Общи положения /условия за поръчка/

След като постъпи запитване за поръчка от Вас, че искате да Ви бъде изработен даден сувенир, аз ще се свържа с Вас. При всички случаи ще ви насоча към условията за поръчка. Ще доуточним всички подробности за Вашата заявка и условия свързани с това. Бутоните и разделите в магазина са за Ваше улеснение! Можете да ги изложите и в свободен текст в имейл, месинджър, вайбър или телефонен разговор.
Изделие изработвам  само след потвърждение от страна на клиента, при което ще бъдете уведомени кога ще бъде започната изработката и датата на получаването и.
Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработвани в понеделник.
Поръчките от страница Магазин за продажба на единични бройки са валидни и за „предварителна продажба“ на изделия, които са включени в каталога, но не са налични в момента.

При заявка за покупка от магазина можете да уточните допълнителни изисквания:  индивидуален надпис към изделието, цвят на връзка/ако е посочено/ или др. Ще получите имейл с потвърждение и уточнения за начина и срока на доставката. Изделията са опаковани в найлонов плик и обща кутия за транспортиране.

Срокове за доставка и срокове за изработка /условия за поръчка/

Доставка /условия за поръчка/

Срокът за изработката на „предварителна продажба“е съобразена с вида изделие, количеството и началото на изработване на Вашата заявка. В случай, че в момента на заявяване от Ваша страна се работи по друга поръчка.
При поемането на всяка една поръчка Вие ще бъдете уведомени чрез имейл за началото на изпълнението и, както и приблизителна дата на получаването и. Повечето предлагани изделия се изработват след поръчка от клиент. Срок за изпълнение е приблизително:

  • магнити, ключодържатели – 100бр = 15 работни дни.
  • фигурки за мартеници – 300бр = 15 работни дни

Доставката е с куриер. Варира в зависимост от сумата на поръчката. За повече информация виж страница „Доставка“

Начин на плащане /условия за поръчка/

  • С наложен платеж при доставка с куриер
  • По банков път при фактуриране за поръчки на едро.

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

  • констатирани липси
  • дефекти на стоката
  • несъответствие с: обявения размер; надпис; цялост на изделието; др.
  • несъответствие с обявения вид изделие.

При всички случаи на Рекламация,  моля да се свържете Веднага с нас, за да обсъдим констатираните несъответствия и стъпките за отстраняването им: plamen.gerganoff@gmail.com +359 878 357 265 – Пламен Герганов

 

Отказ от поръчани изделия

В срок от 2 работни дни след получаване на потвърждаване за изпълнение на поръчани изделия. Вие имате право да откажете изпълнението на поръчката.

Пламен Герганов © не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, както и забавяне на поръчката Ви при форсмажорни обстоятелства. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон или email в рамките на деня, в който са настъпили.

Ако имате запитвания, можете да ми пишете на:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>

[instagram-feed user=“gerganof“]

Leave a Reply