Доставки

Доставки на изделията са една много важна част от сделката ни! Включвам опциите „чупливо“, „непалетизиране“. И старателно опаковане и обезопасяване на изделията в кашон. Работя предимно с Еконт, но при Ваше желание може и с други куриерски фирми. Всички доставки са за сметка на купувача.

При всички видове поръчки заявявам на куриера следното:

  1.  застраховка на пратката за сумата на наложения платеж или по фактура;
  2.  чупливо;
  3. непалетирине на пратката;
  4. преглед на куриерската пратка при получаване.

Обръщам внимание на последната опция от предходната точка! При получаване на поръчаните от Вас изделия, моля да прегледате внимателно кутията за разкъсвания и нарушения на целостта на пратката. В случай, че констатирате подобно нещо, моля да Откажете получаването на пратката по причина „Отказ от получаване“ по вина на куриера. Ако не отчетете това и приемете такъв  вид нарушение, производителя на поема отговорност за транспортни дефекти! 

Примерни изчисления онлайн

За констатирани несъответствия и дефекти на изделия по вина на производителя, моля вижте страницата Условия за поръчка раздел “ Рекламации“ от нея. За всички други въпроси използвайте формата за контак по-долу или чрез страницата за контакт

  • Доставката на сувенири е чрез куриерска фирма. Вижте тарифния калкулатор на Еконт-експрес >>
  • Доставка тип „куриерска пратка“ може да бъде до точен адрес, който сте посочили в заявката.
  • Доставката тип „пощенска пратка“ може да бъде само до офис във Вашето населено място, като цената и е по-ниска за сметка на „куриерската пратка“.
  • И при двата вида доставки пристигат за 24 часа от изпращането им.

офиси на Еконт с телефони и график на работно време >>

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>

Leave a Reply