Доставки

Доставки на изделията са една много важна част от сделката ни! Предвиждам отстъпки в доставки при достигане на определена сума на поръчка. Включвам опциите „чупливо“, „непалетизиране“. И старателно опаковане и обезопасяване на изделията в кашон. Работя предимно с Еконт, но при Ваше желание може и с други куриерски фирми.

Видове отстъпки при доставки

 1. Доставките на поръчки до 50.00 лв. се поемат от получателя, което включва Пощенска пратка на Еконт до посочен от Вас офис.
 2. За всички поръчки над 50.00 лв. доставката е за сметка на производотеля, което включва Пощенска пратка / до офис на Еконт – експрес който сте посочили/. Получателя заплаща само сумата на наложения платеж от поръчаните иделия.
 3. Ако заявявате, че желаете доставката да е до точен адрес / куриерска пратка/ сумата за куриерската услуга  ще се подели по равно между купувач и продавач.

Например; Пощенска пратка до Офис София – Зала Универсиада се поема от нас – 5.00 лв.
Куриерска услуга до Вашия точен адрес, който е в близост до Зала Универсиада – 10.00 лв. Тази сума се поделя между вас и нас поради оскъпяването.

При всички видове поръчки заявявам на куриера следното:

 1.  застраховка на пратката за сумата на наложения платеж или по фактура;
 2.  чупливо;
 3. непалетирине на пратката;
 4. преглед на куриерската пратка при получаване.

Обръщам внимание на последната опция от предходната точка! При получаване на поръчаните от Вас изделия, моля да прегледате внимателно кутията за разкъсвания и нарушения на целостта на пратката. В случай, че констатирате подобно нещо, моля да Откажете получаването на пратката по причина „Отказ от получаване“ по вина на куриера. Ако не отчетете това и приемете такъв  вид нарушение, производителя на поема отговорност за транспортни дефекти! 

Примерни изчисления онлайн

За констатирани несъответствия и дефекти на изделия по вина на производителя, моля вижте страницата Условия за поръчка раздел “ Рекламации“ от нея. За всички други въпроси използвайте формата за контак по-долу или чрез страницата за контакт

 • Доставката на сувенири е чрез куриерска фирма. Вижте тарифния калкулатор на Еконт-експрес >>
 • Доставка тип „куриерска пратка“ може да бъде до точен адрес, който сте посочили в заявката.
 • Доставката тип „пощенска пратка“ може да бъде само до офис във Вашето населено място, като цената и е по-ниска за сметка на „куриерската пратка“.
 • И при двата вида доставки пристигат за 24 часа от изпращането им.

офиси на Еконт с телефони и график на работно време >>

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>

Leave a Reply