Подаръци за всекиго

Всеки подарък е послание!
Посланието обаче ако остане неразбрано от получателя? По-лошо! Ако бъде прието като обида, тогава сте го загазили.
Необходимо е да проучите внимателно интересите на човекът/хората на които подарявате. Символите, които може да бъдат изрисувани, подчертани или надпис трябва да са с ясен адрес и да бъдат много добре обмислени от Вас! Всеки един от сувенирите , които изработвам може да стане перфектен, уникален и изключително ефектен подарък с много дълбока сантиментална стойност за Вашият получател!

Няма лоши подаръци има лоши взаимоотношения!

Изделията, които виждате по-долу са индивидуални решения за мои клиенти. Мога да изработя съща идея, но всяка отделна бройка е уникална.
Имам тематични предложения:

Какво предлагам аз?

  • Изделията, които виждате по-долу са изцяло моя изработка-ръчно. Използваните материали са качествени и спомагат за оригинална визия на всеки отделен сувенир.
  • Екологични са на база материали: дърво, бои/водна основа/, техники и финишно покритие.
  • Ръчен надпис с пирограф или тънкописец включен в цената на изделието.
  • Цените се договарят индивидуално съобразно: време за изработка, количество и вложени материали и труд/техники на изработка/
  • Време за изпълнение.  Времето за изработка на всяка поръчка е индивидуално. Имам технологично време за отделните етапи от изработка на детайлите включени в сувенирът, който сте си избрали да Ви изработя. При повечето спешни поръчки, които съм изпълнявал в тази насока са били с компромис в някоя насока от моя страна.
  • Какво не правя? Не изработвам сувенири , които копират изделия на колеги.

 


 

Разделител за книга.

Различното, което мога да Ви предложа в този напръв поглед много обикновен подарък е Вашето послание. Ръчно пирографиран символ,знак,надпис,емблема или нещо друго по ваш избор.
Време за изработка 1-2 дни в зависимост от заетостта ми.

Материал дървен шперплат – липа, топола.  Размери 22/3 см; дебелина 4 мм. Ръчен надпис с пирограф и елемент фриз по избор включен в цената.

22/3см.


Ключодържатели за двама.

сърце за двама