Детски играчки

В много сайтове се предлагат уникални детски играчки от дърво, които са изработени от реномирани немски, шведски и полски фирми с дъъълга история. По света е много разпространено странници като мен да изработват уникални детски играчки. Всяка е индивидуална и неповторима заради ръчната ирзаботка. С някои от тях след години и внуците на тези деца си играят.

Детските играчки тук са по индивидуални проекти. Предстои публикуване на нови модели. Изработват се по заявка на клиента с уточняване на подробности относно цвят и детайли, аксесоари. За търговци на едро – контакт за запитвания.

Кукла Еми / в блога/
размер – тяло 11 см. Материали: дърво, акрилни бои, лак,полиестерен конец. Цвета на роклята по избор: червен, светло зелен, светло и тъмно син, оранж бял.

 

Дървена дъска с цифри
размер на дъската 40/40 см . Размер на цифрите 6 см. Оцветяване с акрилни бои. Запечтаване с еко лак на водна основа, подходящ за детски играчки.
Цифри от 0 до 9 . Всяка има индивидуално място за поставяне. Индивидуален цвят. Приспособление за хващане и изваждане.
Играта помага за развитие на финна моторика, познаване на цветове, цифри.
Няма метални части или такива с размер опасен за поглъщане. Повърхността е гладка. Тегло 400-500 гр. Целият комплект
Цена: по договаряне

 

Миньони
Всяка кукла с индивидуален чар. При запитване показвам налични в момента от които си избирате. Изработвам и точно определен по Ваша заявка.
Размери 6/4 см;  8/4 см
Материали: дърво, акрилни бои, лак за декупаж, конец полиестер, гума/за очила/ кожена връзка, кожени ръкавици. Всички части са здраво залепени за тялото и не се отделят. Подходящи за ключодържател, играчка или просто висулка. Тегло 50 гр.

 

контакти:
plamen.gerganoff@gmail.com
0878357265
messenger >>