Ново от август 2017

Здравейте колеги и приятели!
Както писах и в предишни публикации, този сайт www.gerganov.eu, страницата Gerganov woodcraft във ФБ,   профил в Туитър ги поддържам аз Пламен Герганов. Не плащам на PR или SEO специалисти, което си има и своите минуси, но не искам да оскъпявам продукцията си излишно с оглед големия интерес към изделията ми до момента, а и да не се окажа в ситуация в която да не мога да изпълнявам поръчки на клиенти! Публикуването на информация относно предстоящи промени в цените през отделните мрежи,сайт и т.н. ми отнема доста време имайки предвид, че аз сам изработвам и изделията, които предлагам на тези страници. Самата изработка е доста трудоемка и почти изцяло ръчна!
През последните месеци се опитвам да задържам обявените от мен цени от години, особено на изделията, които имат няй-голямо търсене:

Кое налага увеличение на цените? От началото на 2017г. постепенно се увеличиха цените на: естествената свинска кожа и дървен материал. От месец май 2017 използвам по-качествени и ефектни,екологични материали за запечатване на дървените детейли- ленено масло, восъчна финиш паста и шеллак. Всичко това е с цел задоволяване на все по-високите клиентски изисквания.
Като комплимент към всички свои клиенти с които работя през годините ще запазя цените на изделията:

Тези цени няма да бъдат променяни до 01.03.2018г. , когато е относително края на периода за изработка на мартеници.
Надявам се да съм коректен! Ако имате въпроси, моля свържете се с мен чрез някои от социалните мрежи или имейл.
С уважение :
Пламен Герганов