Ключодържателите които предлагам

Здравейте!
За разлика от интернет магазините, аз не съм с подобна стратегия и маркетингово предлагане на изделия. В какво се изразява това?
– Продукцията, която предлагам е плод на моя идея или идея на клиент, който в последствие е останал доволен от крайния резултат.
– Предлаганите от мен изделия не са налични на склад.
– Можете да поръчате да Ви бъде изработено изделие от предложените в категорията с надпис, послание или друг детайл, който само производителя може да Ви предостави и той да бъде лично за Вас или повода по който Ви е нужен. Това е включено в цената на изделието посочена в категорията.

Клиентите какво търсят?
Съотношение, изделие – цена – ефектност/приложимост и качество на изработката. За радост в България свикнахме да пазаруваме от производител. Даже за доста неща отделяме повече средства за да не се налага да купуваме третокачествена продукция с неясен произход от „Магазин за 1 ЛЕВ“ където изделията от 1 лв. са най-малко!
От няколко месеца по различни поводи ми се налага да измислям ключодържатели. Приятели, колеги, клиенти имат желание да им изработя нещо лично като послание за техен повод. Ето някои от реализираните идеи.

  • Гайда – ключодържател. различният елемент е трикольор прищит в горния край по идея на клиент за подарък на гости на семейно тържество!
  • Ноти и клавиши – идеята ми подхвърлиха колеги музиканти преди година по повод рожден ден на наш колега. Да нарисувам нещо тематично-музикално на парче дърво. Ето резултата.
  • Чочко – кръстих го по инерция. Идеята беше за подарък на детето на едни приятели. Но детето не го хареса много. Каза си честно, че иска да е в бяло. Това доказва, че връзката и комуникацията с клиента е много важна.

  • Фолклорни кукли – ключодържател. Идеята беше моя, но повода беше заминаването на приятел в чужбина на много далечна дестинация и искаше да вземе за подарък кукла с фолклорни елементи, но да е малка и нечуплива.
  • Цървулки – предложението беше по идея на клиент, който в търсене на оригинален подарък за гостите на стватбата си. Върху тъпан изписах инициалите на младоженците и датата на сватбата ,а в добавка сложих и цървулче до тъпана. След това цървулчето остана като самостоятелен вид ключодържател.

  • Ключодържатели „Сърце“
    Предизвикателството да направя точно с тази форма беше Св. Валентин. Оказа се, че през годината има доста много поводи по които може да подариш сърце. Идеята за разрязаното сърце „откраднах“ от pinterest.

  • „Хайде наздраве“ Не съм и предполагал, че този слоган ще бъде желан подарък за много хора. От всички ключодържатели с послание, хрумване, текст,  този определено е най-търсен и харесван.