Боже опази от прекупвачи!

Честит Национален празник Българи!
През изминалата седмица имах разговори за моите изделия с положително настроени хора! Срещнах разбиране, уважение, съобразяване с технологичните ми изисквания относно време за изпълнение, което пряко влиае на качеството! Получих и една поръчана от мен икона на св. Спиридон

за да си я сложа в работилницата. Тя е от едно …дете! Да! Дете в 5 клас от Добрич, което тренира художествена гимнастика и има желание да участва в състезание в Австрия. Валерия се казва – страничката и. В никакъв случай не приема дарение! Изработила си е бизнес план и изработва икони с техника декупаж, които продава за да събере средствата за пътуването и помогне на родителите си! Поклон!
Днес срещнах обикновената сервилност и патос по повод Националния ни празник. Утре трибагреника няма да е забележим. Нейсе!
Днес във ФБ в една група за хора сръчковци, превещи и предлагащи изделия изработени от тях самите, се намери една „особа“ да препродава чуждо изделие. Сумата беше баснословна! Името му няма да споменавам. Само ще споделя, че фолклорните ансамбли Филип Кутев, Тракия и Пирин са пропищели от неговите „изгодни“ сделки и организирани концерти за жълти стотинки!