Woocommerce Menu

Условия за поръчка

След като постъпи заявка от Вас, че искате да Ви бъде изработен даден сувенир, ние ще се свържем с Вас, за да доуточним всички подробности за вашата заявка. Бутоните и разделите в магазина са за Ваше улеснение!
Изделие се изработва  само след потвърждение от страна на клиента, при което ще бъдете уведомени кога ще бъде започната изработката и датата на получаването и.
Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработвани в понеделник.
Поръчките от страница Магазин за продажба на единични бройки са валидни и за „предварителна продажба“ на издели, които са включени в каталога, но не са налични в момента.  При заявка за покупка от магазина можете да уточните допълнителни изисквания:  индивидуален надпис към изделието, цвят на връзка/ако е посочено/ или др. Ще получите имейл с потвърждение и уточнения за начина и срока на доставката. Изделията са опаковани в найлонов плик и обща кутия за транспортиране.

Срокът за изработката на „предварителна продажба“е съобразена с вида изделие, количеството и началото на изработване на Вашата заявка /в случай, че в момента на заявяване от Ваша страна се работи по друга поръчка. /
При поемането на всяка една поръчка Вие ще бъдете уведомени чрез имейл за началото на изпълнението и, както и приблизителна дата на получаването и.

Доставката е с куриер. Варира в зависимост от сумата на поръчката. За повече информация виж страница „Доставка“

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

При всички случаи на Рекламация,  моля да се свържете Веднага с нас, за да обсъдим констатираните несъответствия и стъпките за отстраняването им: plamen.gerganoff@gmail.com +359 878 357 265 – Пламен Герганов

В срок от 2 работни дни след получаване на потвърждаване за изпълнение на поръчани изделия Вие имате право да откажете изпълнението на поръчката.

Пламен Герганов © не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, както и забавяне на поръчката Ви при форсмажорни обстоятелства. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон или email в рамките на деня, в който са настъпили.

Ако имате запитвания, можете да ни пишете на електронната ни поща: plamen.gerganoff@gmail.com или да се обадите на тел: +359 878 357 265.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *