Условия за поръчка - Пламен Герганов - сувенири
Woocommerce Menu

Условия за поръчка

След като постъпи заявка от Вас, че искате да Ви бъде изработен даден сувенир, ние ще се свържем с Вас, за да доуточним всички подробности за вашата заявка.
Изделие се изработва  само след потвърждение от страна на клиента, при което ще бъдете уведомени кога ще бъде започната изработката и датата на получаването и.
Всички заявки от събота и неделя ще бъдат обработвани в понеделник.
Поръчките от „Дюкян“  за продажба на единични бройки са премахнати.  При заявка за покупка от магазина, ще получите имейл с потвърждение и уточнения за начина и срока на доставката. Изделията са опаковани в найлонов плик и кутия за транспортиране.

Срокът на изработката е съобразена с вида изделие, количеството и началото на изработване на Вашата заявка /в случай, че в момента на заявяване от Ваша страна се работи по друга поръчка. /
При поемането на всяка една поръчка Вие ще бъдете уведомени чрез имейл за началото на изпълнението и, както и приблизителна дата на получаването и.

Доставката е с куриер. Варира в зависимост от сумата на поръчката. За повече информация виж страница „Доставка“

Според Закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право на рекламация при:

При всички случаи на Рекламация,  моля да се свържете Веднага с нас, за да обсъдим констатираните несъответствия и стъпките за отстраняването им: admin@gerganov.eu +359 878 357 265 – Пламен Герганов

В срок от 2 работни дни след получаване на потвърждаване за изпълнение на поръчани изделия Вие имате право да откажете изпълнението на поръчката.

След 01 октомври 2016 преустановяваме продажбата на дребно чрез този сайт.

Пламен Герганов © не носи отговорност при изчерпване на количествата от даден артикул, както и забавяне на поръчката Ви при форсмажорни обстоятелства. При настъпване на някои от горепосочените обстоятелства Вие ще бъдете уведомени на посочения от Вас телефон или email в рамките на деня, в който са настъпили.

Ако имате запитвания, можете да ни пишете на електронната ни поща: admin@gerganov.eu или да се обадите на тел: +359 878 357 265.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *